Successos

L’acusat del crim de Lloret de Mar nega haver tirotejat la víctima

Diu que va fugir perquè tenia por de la màfia russa i admet que dos mesos abans va clavar un cop de puny a l’empresari però afirma que ja li havia demanat perdó

L’acusat del crim de Lloret de Mar (Selva) ha negat haver matat la víctima engegant-li cinc trets el 13 de setembre del 2012. Durant la segona jornada del judici a l’Audiència de Girona, el processat ha assegurat que “és mentida” que el dia dels fets quedés amb la víctima en un descampat per barallar-se arran d’una disputa que havien tingut dos mesos abans, quan reconeix que li va clavar un cop de puny. Segons el seu relat, ja havia demanat perdó a l’empresari per reconciliar-se. L’acusat ha dit que va marxar de Lloret perquè la seva parella l’acusava d’infidelitat i que, després, no va tornar perquè tenia por de la màfia russa: “Em van dir que m’estaven buscant per matar-me perquè creien que havia estat jo”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia