Successos

La fiscalia investiga deu casos d’abusos o sexuals a menors en col·legis o institucions religioses

N’ha arxivat quatre més, un d’ells perquè ja havia prescrit

La fiscalia investiga una desena de casos d’abusos o agressions sexuals a menors d’edat en col·legis o institucions religioses a Catalunya. D’altra banda ha informat de quatre casos més, dels quals tres es troben en sobreseïment provisional, i un s’ha arxivat perquè ja havia prescrit. Pel que fa a les ubicacions, en el cas de l’àrea metropolitana hi ha unes diligències prèvies al jutjat d’instrucció número 7 de Barcelona – que se segueix exclusivament per un delicte de possesió de pornografia infantil – i quatre casos a l’Hospitalet de Llobregat, als jutjats d’instrucció número 1 i 4.

Pel que fa a la resta de territori a Reus, Valls i Tarragona es troben els casos en sobreseïment, i només hi ha obertes unes diligències prèvies al jutjat d’instrucció 3 de Valls. Hi ha un procediment obert a Terrassa, i unes diligències prèvies a Manresa. Pel que fa a Mataró, hi trobem tres casos, un d’ells investigat al jutjat penal 1 i unes diligències prèvies als jutjats 3 i 4, tot i que en el darrer cas es troben arxivades per prescripció.

Pel que fa a les fiscalies provincials de Girona y Lleida, i les de les àrees de Granollers, Sabadell, Terrassa i Vilanova i la Geltrú-Gavà, han informat que no els consta cap causa oberta per delictes d’abús o agressió sexuals en el marc de les institucions de caràcter religiós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia