Successos

Detenen un menor per una agressió homòfoba de Calafell al desembre

L’arrestat va increpar i colpejar la víctima

L’acusen d’un delicte contra l’exercici dels drets fonamentals i llibertats públiques i un altre de lesions

Els Mossos d’Esquadra han detingut un menor com a presumpte autor d’una agressió homòfoba denunciada a Calafell el passat 23 de desembre, segons ha transcendit aquest dijous.

Els fets van tenir lloc de matinada a prop del Passeig Marítim del nucli Calafell Platja. L’arrestat es va apropar a la víctima per demanar-li una cigarreta. Però tot i que el jove li va donar tabac, el menor en va exigir més amb actitud agressiva. El noi va insultar la víctima, a la qual va anomenar “bujarra de mierda”, i li va donar un cop de puny al nas. Després de l’agressió, el menor i el grup amb qui anava van fugir corrents.

Els Mossos el van detenir aquest dimarts i dimecres a la tarda va declarar davant la Fiscalia de Menors. El jutge l’ha deixat en llibertat amb càrrecs. Se l’acusa d’un delicte contra l’exercici dels drets fonamentals i llibertats públiques, així com d’un delicte de lesions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia