Successos

Presó per a l’acusat de lesionar dos mossos en un tall independentista a la C-25

Se’l condemna per un delicte d’atemptat i l’advocat de Roger Aguayo diu que és “injusta” i amb un “clar biaix ideològic”

L’Audiència de Barcelona ha condemnat Roger Aguayo, processat per lesionar presumptament dos mossos en un tall independentista a la C-25, a una pena d’1 any i 6 mesos de presó per un delicte d’atemptat a l’autoritat. Els fets van passar el 21-F del 2019. La petició de la fiscalia era d’ 1 any de presó per aquest delicte mentre que els agents demanaven 4 anys de presó per atemptat a l’autoritat, desordres públics i una multa per dos delictes lleus de lesions. El seu lletrat, César Lagonigro, de l’Associació Advocats d’Osona en Defensa dels Drets Humans ha qualificat la sentència d’”injusta” i amb “clar biaix ideològic”. I ha insistit en la innocència d’Aguayo i en les “greus contradiccions” de les declaracions dels agents durant el judici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia