Successos

El campió de F-1 Sebastian Vettel persegueix en patinet els lladres que l’havien robat, a Barcelona

Sebastian Vettel, quatre vegades campió de la fórmula 1 (2010-2013) ha protagonitzat una escena insòlita aquest matí pels carrers de Barcelona, perseguint en patinet elèctric els lladres que li havien sostret la motxilla al passeig de Gràcia, a l’alçada del Palau Robert, al bell mig de la capital. Vettel era a la ciutat l’endemà d’haver competit al circuit de Barcelona-Catalunya (onzè classificat) quan, segons ha avançat El Periódico, el pilot alemany ha estat víctima d’un excés de confiança i no ha tancat el seu cotxe després d’haver-se aturat un moment al centre de la ciutat, cap a les 8 del matí, perquè a l’interior del vehicle hi havia la seva família.

Tot i la presència de persones al cotxe, els lladres li han sostret una motxilla l’interior del vehicle. La bossa contenia uns auriculars inalàmbrics, altres objectes personals i la documentació del pilot. Justament han estat els auriculars, dotats d’un sistema de localització per GPS, els que han permès que Vettel agafés el patinet i seguís el rastre de la seva motxilla. El resultat, però, no ha estat l’esperat, perquè el lladre o lladres s’han adonat que l’aparell disposava d’aquest sistema i se n’han desfet dissimuladament deixant-los a dins d’un gerro en una botiga del districte de Ciutat Vella. La motxilla, però, no ha aparegut i Vettel ha hagut de fer cas als Mossos i presentar denúncia. Dijous, el pilot alemany ha de ser a Mònaco per afrontar el pròxim GP de la F-1.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia