Successos

Els Mossos interroguen coneguts de la família de les germanes assassinades al Pakistan

Els agents han pres declaració al pare, germans i un oncle de les dues joves, i també al propietari de la botiga on treballa el pare

L’home ha declarat que el pare no mantenia contacte amb les seves filles

Els Mossos d’Esquadra estan interrogant coneguts de les dues germanes de Terrassa assassinades al Pakistan, com el propietari de la botiga on treballa el pare, qui ha informat a la policia catalana que aquest no mantenia cap contacte amb les seves filles des de feia temps.

Després que hagin prestat declaració el pare, germans i un oncle de les dues joves assassinades a mans dels seus familiars al Pakistan per voler divorciar-se dels seus marits després d’uns matrimonis forçosos, aquesta tarda ha declarat en la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Terrassa Ulfad Tall, el propietari de la botiga on treballa el pare de les joves.

Tall ha informat als Mossos que el pare no mantenia cap contacte amb les seves filles des de feia temps i que, fins i tot, desconeixia que estiguessin al Pakistan, segons li havia explicat ell mateix.

“Em va dir que van marxar de sobte. (...) Portava temps sense parlar amb elles, una se’n va anar fa un any i l’altra fa uns cinc mesos, i després s’assabenta que són al Pakistan. No sabia res”, ha explicat a les portes de la comissaria després de prestar declaració. Ha explicat que creu que el pare no té “cap responsabilitat” en el que ha succeït: “El conec des de fa anys i confio en la seva paraula”.

Ha dit també que està sorprès pel fet que un dels germans grans, que vivia a Terrassa, sigui un dels autors materials de l’assassinat, perquè “estimava molt les seves germanes”. Segons ha explicat, els Mossos li han preguntat si tenia coneixement que les germanes anessin enganyades al Pakistan, extrem que ha afirmat desconèixer. Tall, a més, ha apuntat que els Mossos preveuen tornar a prendre declaració al pare de les joves.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia