Successos

Detinguts a Girona per tràfic d’armes i munició

La Guàrdia Civil ha detingut dotze persones que formaven part d’una organització dedicada al tràfic d’armes i munició. En la denominada operació Sayal s’han fet disset escorcolls a disset províncies de l’Estat, entre les quals Girona.

Els agents han intervingut 339 armes de foc, 37.426 cartutxos metàl·lics de diferents calibres, 13,2 quilos de pólvora, silenciadors i 2,7 quilos de marihuana, entre altres elements, com ara quinze figures i ullals d’ivori. Als arrestats els imputen els suposats delictes de tràfic d’armes, dipòsit d’armes, dipòsit d’armes de guerra, dipòsit de municions, dipòsit d’explosius, tinença il·lícita d’armes prohibides, contra la salut pública i contraban. L’operació va començar l’octubre de l’any passat quan en una altra operació es va detenir a Madrid un dels principals traficants de munició de l’Estat. Els agents van poder saber que els seus compradors tenien armes il·legals i els van aconseguir identificar. Així, entre el febrer i la setmana passada van fer disset entrades i escorcolls en onze províncies. Entre totes les armes intervingudes hi ha disset armes de guerra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia