Successos

Mor un home en l’incendi del seu pis a L’Hospitalet

Els Mossos d’Esquadra investiguen la causes

Un home d’uns setanta anys ha mort aquesta nit passada , durant la revetlla de Sant Joan, en incendiar-se el seu habitatge, situada a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), succés pel qual els Mossos han obert una investigació per determinar les causes del foc, segons fonts del cos.

Els Bombers de la Generalitat han informat que van ser alertats a les 22:23 hores d’aquest incendi, pel qual van haver de ser desallotjats una trentena de veïns de l’immoble, que posteriorment van tornar a casa seva.

L’incendi va ser en un pis de la tercera planta de l’edifici situat en el número 168 del carrer Montseny de L’Hospitalet, lloc al que els bombers van desplaçar quatre dotacions, així com efectius de la policia local, Mossos i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Alguns testimonis van assegurar que un coet llançat amb motiu de la revetlla de Sant Joan havia entrat per la finestra de la casa incendiada.

Fonts dels Mossos han explicat a EFE que agents del cos es troben aquest matí en el pis sinistrat i que, inicialment, es treballa en la hipòtesi que es va produir “una mort accidental i no criminal”, al mateix temps que es fan comprovacions en la canalització del gas.

Sobre dos quarts de dotze de la nit passada, els Bombers també van ser alertats d’un incendi en una nau en l’avinguda Costa Brava de Palafolls (Maresme). Aquest incendi, que ha afectat a tota la instal·lació, s’ha apagat a primera hora del matí d’avui després del treball de deu dotacions.

El foc, finalment, ha afectat a un complex que integra tres naus, amb uns 2.500 metres quadrats, que han cremat totalment.

La primera de les naus tenia material de jardineria i maquinària; la segona guardava set autobusos, un minibus i una furgoneta, i la tercera estava buida, segons els Bombers.

Els efectius d’aquest cos van treballar també anit amb quatre dotacions, passades les deu, en l’incendi que va afectar totalment una nau abandonada al carrer Varietats d’Igualada (Anoia), foc que no va arribar a les naus confrontants.

Passades dos quarts d’onze de la nit, els Bombers van treballar també en l’incendi d’un altre pis a la plaça de Reus de Cornellà de Llobregat (Baix LLobregat), on va cremar la cuina. En est van ser van intervenir vuit dotacions.

A Cabanes (Alt Empordà), els bombers van estabilitzar un incendi de vegetació sobre la mitjanit, foc que va cremar un camp i canyes en l’avinguda de Colom i en el qual van treballar quatre dotacions



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia