Successos

Crema un paller a Riudellots de la Selva

Es van mobilitzar cinc dotacions dels Bombers i va afectar també un cobert

Els Bombers van extingir ahir un incendi que va afectar una pila de bales de palla, a can Buixó, a Riudellots de la Selva. Aquesta és la segona vegada que crema aquest paller, després que un incendi el cremés el 2019. El foc es va iniciar a les vuit del matí, i hi van treballar cinc dotacions. Segons els Bombers, l’operació no era complicada, però sí llarga, perquè es va haver de remullar cada bala de palla per separat, perquè l’aigua hi penetrés i es pogués donar finalment donat per apagat. El foc va ser més aparatós que res més i, bàsicament, entretingut d’apagar, tot i la columna de fum, però no va tenir més transcendència, en una jornada en què els Bombers encara remullaven el foc forestal que es va declarar divendres entre els municipis de Castell d’Aro i Santa Cristina d’Aro, que va afectar diverses urbanitzacions.

El precedent del 2019

No és la primera vegada que s’incendien les bales de palla en aquest mas. El 15 d’agost del 2019 un incendi originat en aquest mas, al voltant de les dotze del migdia, va obligar a activar els efectius d’emergència, que es van bolcar per protegir una granja d’animals propera al foc. Fins a deu dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, a més d’un helicòpter bombarder i diversos efectius dels Mossos van treballar en aquell moment amb intensitat per extingir les flames, que van afectar, en aquell moment, al voltant d’un miler i mig de tones de palla i pneumàtics que les cobrien.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia