Successos

S’obre investigació per aclarir la detenció d’una menor per un suposat robatori a Sabadell

La família de la jove, de 14 anys, ha denunciat els agents de la Policia Municipal per un delicte de lesions

L’Ajuntament de Sabadell ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies de la identificació i detenció d’una menor a la Rambla per part d’agents de la Policia Municipal. L’arrest es va produir el dilluns 18 de juliol quan la noia anava amb un grup d’amigues i va ser denunciada pel propietari d’una botiga de roba per un suposat intent de robatori. Segons el digital ’iSabadell’, el comerciant va comunicar els fets a uns agents que patrullaven per la Rambla, que van demanar la identificació a les noies i una s’hi va negar. Segons fonts municipals, a més, va donar un nom fals.

La família de la jove –de 14 anys– ha assegurat que va ser reduïda de forma “desproporcionada” i emmanillada, i per això ha presentat una denúncia contra els agents per un delicte de lesions. En la denúncia presentada aquest dissabte al jutjat d’instrucció, la família de la menor hi adjunta un volant mèdic del mateix 18 de juliol a la tarda del CAP Sant Fèlix –on la van dur els mateixos agents, que defensen que l’actuació va ser l’habitual en aquests casos– en el qual s’indica que la jove manifesta “dolor cervical” i un segon comunicat del 22 de juliol d’una pediatra del CAP Sant Oleguer en què es descriu una contusió al cap, molèsties a les cervicals, i dolor al canell i l’espatlla amb una “certa limitació de mobilitat” per una agressió.

L’Ajuntament de Sabadell ha assenyalat que es posarà en contacte amb la família de la menor per oferir-los assessorament i se’ls informarà de la investigació oberta. El consistori també demanarà als agents la informació necessària per conèixer els detalls de la intervenció policial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia