Successos

Detenen un motorista sense casc i amb una taxa d’alcohol de 0,93

Els detingut també va tenir un accident a Port de la selva

Els Mossos també han denunciat per la via penal dos conductors més que van patir sinistres anant beguts

Els Mossos d’Esquadra han detingut un motorista de 24 anys com a suposat autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques. La matinada del 23 de juliol, Mossos de Trànsit van ser requerits pels vigilants del Port de la Selva perquè un noi i una noia que anaven en moto havien tingut un accident. Els Mossos van comprovar que els dos joves, que no portaven casc, havien caigut de forma reiterada a terra resultant cada cop il·lesos. El conductor va donar una taxa final de 0,93 mg/l per aire expirat a la prova d’alcoholèmia.

El jove, sense antecedents, va passar el 25 de juliol a disposició judicial i va sortir en llibertat provisional.

El mateix dia 23 de juliol a la tarda, els agents de trànsit van anar a un accident que havia tingut lloc a la C-260, al terme municipal de Castelló d’Empúries, on un turisme, en comptes d’agafar la rotonda situada al punt quilomètric 35,6 va continuar recte i es va quedar aturat al mig.

L’únic ocupant del cotxe, un home de 46 anys, va resultar il·lès i va quedar denunciat per conduir un vehicle de motor amb símptomes de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques i amb una taxa de 1,21 mg/l amb resultat d’accident de trànsit amb danys a la via i al vehicle implicat.

El matí del dilluns 25 de juliol un agent fora de servei va alertar que un cotxe acabava de patir una sortida de via quan circulava pel carrer Abad Safont de Besalú . La conductora, de 47 anys, va xocar amb una pilona, posteriorment amb una altra i finalment va col·lidir amb una paret.

La dona, que va resultar també il·lesa i que va causar un accident amb danys a la via i al vehicle, va quedar denunciada per conduir amb una taxa d’alcohol d’1,09 mg/l.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia