Successos

Tres detinguts per un apunyalament a Santa Coloma de Farners

Verge condemna l’apunyalament de Santa Coloma de Farners: “La principal amenaça terrorista al món és l’extrema dreta”

El Mossos d’Esquadra han detingut tres individus relacionats amb l’apunyalament que es va produir dissabte passat a la matinada a Santa Coloma de Farners. L’agressió es va fer amb arma blanca al voltant del carrer Salvador Espriu, coincidint amb la festa major de la localitat. L’agredit va ser traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on està estable. La policia investiga els fets per un delicte d’odi.

Verge condemna l’apunyalament: “La principal amenaça terrorista al món és l’extrema dreta”

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, han condemnat l’apunyalament de Santa Coloma de Farners durant la festa major de la vila, que els Mossos d’Esquadra investiguen com un delicte d’odi. Verge ha denunciat que els discursos d’odi són la legitimació de les agressions” i ha afirmat que “la principal amenaça terrorista en el món avui és l’extrema dreta”. Elena ha assegurat que la conselleria que dirigeix i la policia catalana no deixaran “passar ni un” delicte d’odi. De moment, hi ha tres detinguts per l’agressió, que es va fer arma blanca al voltant del carrer Salvador Espriu la nit de divendres a dissabte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia