Successos

Dos detinguts per robatoris amb violència a Lleida

Es tracta d’una dona de trenta anys i d’un home de 47 amb nombrosos antecedents

Tots dos han passat a disposició judicial

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones acusades de robatoris amb violència i intimidació a Lleida. La primera, una dona de 30 anys que, divendres a la tarda, va entrar en una botiga del carrer Vallcalent i va amenaçar amb una pota de cabra la dependenta. El segon, un home de 42 anys, acusat de robar dissabte al vespre en una botiga del passeig de Ronda amenaçant la dependenta amb un ganivet i que aquella mateixa matinada també hauria robat en un hotel proper amenaçant la recepcionista amb una xeringa. Els dos detinguts, ambdós amb nombrosos antecedents, han passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Segons els Mossos, la detinguda pel robatori en una botiga al carrer Vallcalent va agafar la caixa enregistradora i la va llençar al terra per intentar treure els diners. La dependenta va poder sortir de l’establiment i alertar els Mossos que, en va arribar al lloc, la van detenir. Duia a sobre un moneder, diners i un mòbil, tots sostrets en la botiga.

Pel que fa al detingut, el robatori a la botiga va passar cap a les vuit del vespre de dissabte. L’home, encaputxat i amb un tapaboques, va aconseguir els bitllets de la caixa i un mòbil i va marxar del lloc amenaçant de nou la dependenta amb un ganivet.

Es dona la circumstància, segons els Mossos, que en aquella franja horària hi havia un dispositiu de prevenció arran un robatori violent que s’havia produït la matinada anterior en un hotel proper. Un home va amenaçar la recepcionista amb una xeringa es va importar diners i un telèfon mòbil. La descripció del presumpte autor coincidia amb la persona que estaven buscant.

Poc després van localitzar el sospitós dels dos robatoris amb violència i intimidació a l’inici del carrer Camp de Mart i, un cop identificat, li van localitzar diners en metàl·lic, un ganivet i el mòbil que acabava de sostreure.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia