Successos

Troben mort un boletaire que s’havia perdut a Riu de Cerdanya

L’home, de 65 anys, s’havia separat del grup amb què anava

Un bomber voluntari n’ha trobat el cos sense vida

Els Bombers han trobat aquest dilluns el cos sense vida d’un boletaire de 65 anys perdut al Grau de l’Ós, a Riu de Cerdanya (Cerdanya). L’home ha sortit a buscar bolets amb tres persones més a les vuit del matí i, per motius que es desconeixen, s’ha separat del grup després de les deu i no ha tornat al punt de trobada. Cap a un quart de dues, els companys han avisat els Bombers, que han desplaçat deu dotacions a l’indret. Els companys de la víctima han explicat que coneixien la zona i que es movien per zones concretes. Els Bombers han començat a buscar per aquests sectors i cap a les tres un bomber voluntari del parc de Bellver ha trobat l’home estès sota uns arbres a uns tres quilòmetres d’on el grup havia deixat el cotxe.

Els efectius sanitaris dels Bombers i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) no han pogut fer res per salvar la vida del boletaire. Els Bombers han custodiat el cos fins que ha arribat la comitiva judicial amb els Mossos d’Esquadra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia