Successos

En llibertat provisional el raper Morad per uns incidents a l’Hospitalet

Hi ha una causa oberta per desordres públics per la crema de cotxes i contenidors

El jutjat d’instrucció número 5 de l’Hospitalet de Llobregat ha deixat en llibertat provisional el raper Morad, detingut dimecres per un cas de desordres públics, segons l’agència ACN. Al músic se’l relaciona amb uns aldarulls de la setmana passada en què es van cremar dos cotxes i dos contenidors als blocs de la Florida de l’Hospitalet (Barcelonès). A més, segons van informar els Mossos d’Esquadra, es van llençar objectes contra els agents desplaçats al lloc. Morad haurà d’estar a disposició del jutjat sempre que se’l requereixi, segons ha ordenat la magistrada.

El raper va ser arrestat, segons l’agència EFE, per presumptament haver pagat a un grup de joves perquè cremessin contenidors, després d’una discussió amb agents de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet.

Els fets van ocórrer la matinada del passat dijous, quan Morad estava amb un grup d’unes vint persones gravant un videoclip i causant molèsties als veïns.

El cantant es va encarar amb els agents de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet que es van apropar al lloc davant les queixes dels veïns i va acabar denunciat.

En aquesta discussió, les mateixes fonts van indicar que Morad va amenaçar als agents amb donar diners a joves perquè cremessin contenidors.

Hores després, en zones properes al lloc van aparèixer tres cotxes i diversos contenidors cremats.

Es tracta d’una més de les topades de Morad amb els cossos policials, ja que aquest estiu va ser detingut en diverses ocasions i fins i tot un jutge l’ha processat per injúries i calúmnies a un agent dels Mossos d’Esquadra, a qui va gravar mentre li multava per tenir el cotxe mal estacionat i després va penjar les imatges a les xarxes socials referint-se al policia com un “abusador de menors d’edat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia