Successos

Una dona resulta ferida per un llamp a Riudarenes

El mal temps d’aquesta tarda també ha provocat un accident a la carretera C-63 a Amer

Una dona ha resultat ferida a causa d’un llamp a Riudarenes. Els Bombers han rebut l’avís a les 16:04 hores de la tarda, quan un llampec ha caigut sobre una casa del municipi i que ha causat l’explosió del quadre de llums. Dins l’habitatge hi havia dues persones, una d’elles una dona que ha resultat ferida a l’espatlla a causa de l’impacte. Tot seguit, ha estat traslladada a l’Hospital Josep Trueta de Girona. Segons els agents, la dona, que tenia problemes de cor, està fora de perill. Hi han treballat dues dotacions.

El mal temps d’aquesta tarda també ha causat accidents de trànsit. L’incident ha tingut lloc a Amer, a la carretera C-63 al KM 50, quan un cotxe ha relliscat a causa de la calamarsa. Segons els Bombers, que han rebut l’avís a les 14:48 hores, les persones que hi havia a dins el vehicle estaven conscients i orientades i han estat ateses pel SEM.

Per altra banda, a Sils, un veí s’ha vist afectat per la pluja, que ha provocat que entrés entre 30 i 40 centímetres d’aigua als baixos de l'habitatge. Els agents han rebut l’avís a les 15:41.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia