Successos

Una nova errada en un equip de respiració deixa sense aire un bomber a Sant Feliu de Guíxols

És la tercera incidència que es produeix en dues setmanes

Una nova errada en un equip de respiració ha deixat sense aire un bomber en una intervenció aquesta nit en un incendi d’un habitatge a Sant Feliu de Guíxols, segons ha confirmat a l’ACN fonts d’Interior, que han desvinculat aquest cas dels problemes amb els manòmetres que es van fer públics a principis d’any i que van obligar a revisar tots els equips i comprar-ne de nous. Aquesta errada és de tipus mecànic, però és la tercera que es produeix en dues setmanes. El bomber estava forçant la porta d’un segon pis que cremava amb dues persones al seu interior. Les ampolles d’aire es van buidar sense previ avis. El manòmetre indicava una pressió errònia. El bomber va fugir per no intoxicar-se.

L’equip s’ha retirat i s’ha enviat a analitzar. Fa uns dies es va produir una situació similar en un foc en un aparcament a Olot. Un bomber va constatar també problemes amb el seu equip de respiració a Celrà. Tots els equips s’han retirat i seran revisats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia