Successos

Presó per un jove investigat dins l’operatiu Loki que va provocar un accident a Amer

El noi, que mai ha obtingut el carnet, va abandonar el cotxe enmig de la calçada i no va auxiliar l’altre conductor

El jutjat ha enviat a presó un jove de 21 anys sense carnet que va provocar un accident a Amer anant begut i va fugir del lloc. El noi, de fet, és un dels investigats en el marc de l’operatiu Loki, que va permetre desarticular un entramat que falsificava carnets de conduir a canvi de diners. Se l’acusa de tot un reguitzell de delictes contra la seguretat viària. L’accident que l’ha enviat a presó va passar la nit del 4 de desembre. Després de xocar amb un altre cotxe i enviar-lo a la cuneta, el noi va trencar el vidre del seu vehicle, el va abandonar enmig de la calçada i va fugir sense auxiliar l’altre conductor. Els Mossos el van detenir al cap de poca estona, després que un altre cotxe el recollís per portar-lo a casa seva.

Segons informen els Mossos d’Esquadra, l’accident va tenir lloc diumenge passat cap a dos quarts de dotze de la nit. La policia va rebre l’avís que dos cotxes havien xocat a la C-63, a prop d’Amer. Quan les patrulles van arribar al lloc del sinistre, es van trobar un cotxe al mig de la carretera amb el vidre trencat i sense ningú a dins. El conductor de l’altre vehicle, que havia anat a parar a la cuneta, estava atrapat a l’interior i no en podia sortir.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els Mossos van poder saber qui era el conductor escàpol. Es tractava d’un jove de 21 anys. Els agents van fer un dispositiu de recerca per intentar localitzar-lo i al cap de poca estona el van poder trobar. El noi viatjava dins un altre cotxe, que circulava en direcció cap a Lloret de Mar (Selva).

Quan els Mossos el van aturar, el seu conductor va explicar que l’havia recollit després que el noi li demanés si el podia dur a casa seva. De fet, era evident que el jove estava implicat amb l’accident d’Amer, perquè tant a la cara com a la roba hi tenia restes de vidre. Després de fer baixar el jove del cotxe, els mossos li van fer la prova d’alcoholèmia i va marcar una taxa de 0,60 mg/l.

Investigat dins la trama Loki

Quan els agents van comprovar les seves dades, per més inri van veure que el jove mai s’havia tret el carnet de conduir. De fet, consta com a investigat dins la trama Loki, que va desarticular una xarxa de compra i falsificació de permisos de conduir.

Al detingut se li atribueixen tot un reguitzell de delictes contra la seguretat viària. En concret, els de conduir sota els efectes de l’alcohol, provocar l’accident, no tenir permís de conduir, abandonar el lloc del sinistre i el de lesions per imprudència greu.

El jove, que té antecedents policials, va passar l’endemà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners. Des d’aquí, va ingressar a presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia