Successos

Successos

Troben el cadàver d’un desaparegut en una arqueta a Torres de Segre

Els Mossos investiguen la troballa denunciada per amics de la víctima

Es treballa amb la hipòtesi d’un accident en espera dels resultats de l’autòpsia

Els Mossos d’Esquadra obrien ahir una investigació per la troballa del cadàver d’un home d’origen africà en una arqueta de reg a tocar d’un camí rural del municipi lleidatà de Torres de Segre, a pocs metres del municipi d’Alcarràs. Segons informa el diari Segre, els companys de la víctima haurien denunciat la seva desaparició fa una setmana després que va ser a les onze de la nit del dia 27 que el van veure per última vegada.

Ahir mateix eren els seus companys els que trobaven el seu cadàver en l’interior de l’arqueta de reg situada al camí rural del municipi del Segrià. A les 11.30 del matí van ser avisats els serveis d’emergència, bombers i Mossos. La policia va confirmar aleshores que es tractava de la persona de qui s’havia denunciat la desaparició. A falta de conèixer els resultats de l’autòpsia, s’apunta la hipòtesi d’una mort accidental com a possible conseqüència d’un cop en caure a dins de l’arqueta d’una finca privada a tocar del camí. L’home, sense domicili conegut, es movia entre diversos municipis del Baix Segre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia