Successos

Dues morts violentes per arma blanca a l’Hospitalet i Barcelona

De moment s’ha detingut un home relacionat amb els fets a l’Hospitalet

Els Mossos d’Esquadra estan investigant dues morts violentes per arma blanca que s’han produït aquesta matinada, una a l’hospitalet de Llobregat i l’altra a Barcelona.

De moment s’ha detingut un home relacionat amb els fets a l’Hospitalet, que s’han produït al metro, a la línia 1. L’avís ha arribat a les 4.45 hores, quan s’ha alertat de la presència d’una persona ferida. El Sistema d’Emergències Mèdiques s’hi ha desplaçat ràpidament però no ha pogut salvar-li la vida i ha mort allà mateix. Els Mossos han localitzat i detingut al lloc un home com a autor de l’agressió. Una altra persona també ha resultat ferida en la baralla i ha sigut evacuada a l’hospital. La Divisió d’Investigació Criminal ha obert una investigació per esclarir els fets.

Pel que fa al succés de Barcelona, s’ha produït al districte de Sants-Montjuïc Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 5.25 hores que hi hauria dues persones ferides per arma blanca a la plaça Nou. La Divisió d’Investigació Criminal també ha obert una investigació per esclarir els fets. De moment no hi ha detinguts..



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia