Successos

Detinguts uns lladres que actuaven a l’autopista

Els Mossos els han enxampat quan acabaven de robar als ocupants d’un turisme aparcat en l’àrea de descans del Gironès

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes, d’entre 27 i 41 anys, als que han enxampar in fragant cometent un furt a l’àrea de Servei del Gironès de l’AP-7, al terme de Riudellots de la Selva. Estan acusats d’un delicte de furt i, un en concret, també de conducció temerària. Ara estan en llibertat amb càrrecs.

Els fets -informa l’ACN- van passar el 8 d’abril. Una patrulla amb un vehicle sense els logotips policials va observar un turisme -que ja estaven investigant per aquest tipus de delictes- amb tres homes al seu interior, quan entrava a la zona. Els agents van veure com dos d’ells sortien del vehicle i l’altre esperava dins. Els dos individus que havien sortit es va atansar a una família que descansava a l’àrea de servei, els van envoltar i van sostreure la bossa de mà que havia deixat a terra una de les dones. Els lladres van córrer cap al vehicle, van pujar-hi i van intentar escapar. El conductor va sortir a gran velocitat provocant que les persones que hi havia per la zona haguessin de saltar per evitar ser atropellats. No obstant, els agents van aconseguir barrar el pas del cotxe i retenir en primera instàncies dos de tres ocupants. El tercer va intentar fugir, però finalment va ser arrestat. També es va poder recuperar la bossa de mà amb tots els seus objectes a l’interior.

Posteriorment es va saber que una estona abans els mateixos lladres havien intentat robar als ocupants d’un altre turisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia