Successos

Sis detinguts per cultivar marihuana al Massís del Montseny

Els detinguts feien servir bombes i mànegues per agafar l’aigua de rierols per regar les plantacions

Els Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Santa Coloma de Farners, en col·laboració amb la Policia Local d’Arbúcies, han detingut sis homes d’entre 19 i 33 anys per cultivar marihuana al massís del Montseny. El 2021 ja s’havien intervingut els cultius però la Policia Local va comprovar que s’havien tornat a obrir plantacions en zones boscoses. Per això es va iniciar una investigació que s’ha saldat amb un operatiu policial aquest dijous al matí. Les plantacions estaven a L’ermita de Lliors, al pla de Borràs i a la zona del Rigrós. Els Mossos han descobert que els detinguts utilitzaven l’aigua de rierols que transportaven amb bombes i mànegues per regar els cultius. Els agents van detenir els sis homes per un delicte contra la salut pública. Properament passaran a disposició judicial.

Els Mossos recorden el risc que comporta cuinar amb bombones de butà enmig del bosc en ple període de sequera, ja que qualsevol guspira podria ocasionar un incendi forestal. A més, els responsables de la plantació acumulaven restes vegetals, fet que suposa un perill afegit en cas que hi hagi un incendi, ja que funcionarien de combustible per a les flames.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia