Successos

Estabilitzat l'incendi de Vilablareix

Han quedat molt malmeses quatre naus d'uns 1.000 metres quadrats cadascuna

Els bombers de la Generalitat han donat avui a la una de la matinada per estabilitzat l'incendi en les  naus de l’empresa Megamo, de bicicletes,  al polígon industrial de Vilablareix. Aquest matí, sis dotacions de Bombers revisen el recinte industrial sinistrat. Hi busquen punts que fumegin i treballen per garantir la seguretat de la instal·lació: un conjunt de 4 naus d'uns 1.000 metres quadrats cadascuna que han resultat molt malmeses, segons informa Bombers. Sota la runa, hi ha molt material que crema fàcilment, com ara pneumàtics. Al recinte s'hi muntaven i comercialitzaven bicicletes elèctriques. 

Ahir al vespre, després que  el nombre de  dotacions de bombers augmentés de 17 a 31 quan ja era fosc i treballant per  evitar que les flames es propaguessin a les naus del costat, el foc va aconseguir ser estabilitzat.  L'incendi va  generar una gran columna de fum que va provocar una gran expectació a la ciutat. No hi va haver cap persona ferida ja que, segons fonts properes al cas, el darrer treballador havia plegat vint minuts abans que es declarés l’incendi. De moment, es desconeixen les causes del foc. 

El Protecció Civil va emetre també la  Prealerta del Pla PROCICAT per l'incendi  i va recomanar que aquelles persones que notessin molèsties pel fum és quedessin a casa i tanquessin portes, finestres i aparells de ventilació. Un cop estabilitzat l'incendi, Protecció Civil també va desactivar la prealerta. 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia