Punt divers

Pares i professors del CEIP Gironella reclamen a l'Ajuntament que desencalli la decisió que ha de permetre ampliar el centre

CATALUNYA CENTRAL

Representants dels pares del CEIP Gironella i la direcció i el professorat de l'escola han constituït una comissió per fer un seguiment del projecte d'ampliació de l'edifici. La directora de l'escola, Teresa Soler, diu que és imprescindible que el consistori es posi d'acord i decideixi si el nou centre es construeix allà on hi ha l'actual edifici o en un altre indret, perquè el que cal és que es faci l'ampliació per resoldre els problemes d'espai que afecten el seu funcionament. Tot i que fa quatre anys que està presa la decisió de construir un nou edifici, els dos integrants del govern local, ERC i CiU, divergeixen sobre el lloc on s'ha d'instal·lar. ERC defensa una nova ubicació, mentre que CiU és partidària de fer-la en el mateix lloc. Pares i professorat s'han mobilitzat penjant pancartes perquè es prengui una decisió ràpidament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.