Successos

SUCCESSOS

Detenen a Lleida un home per deixar en estat crític la dona després d’agredir-la

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Lleida un home que suposadament hauria agredit a la seva dona fins a deixar-la en estat crític. Segons ha avançat ’Catalunya Ràdio’ i han confirmat els Mossos, l’agressió hauria estat a Otinyena, al Baix Cinca, però la detenció s’ha fet a Lleida perquè la dona va ingressar a l’Hospital Arnau de Vilanova diumenge. Davant els indicis que apuntaven a què les ferides que tenia la víctima es podria tractar d’un cas de violència de gènere, responsables del centre hospitalari van avisar als Mossos que van iniciar una recerca de l’home fins que el van localitzar als voltants de l’hospital. Se’l va detenir per un delicte de temptativa d’homicidi en l’àmbit de la violència de gènere.

Després de detenir el suposat agressor, els Mossos van fer traspàs de la competència del detingut a la Guàrdia Civil, que ja tenia sospites que hi podria haver un cas de violència de gènere. Ara l’home ja es troba detingut a Fraga a l’espera de passar a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia