Successos

SUCCESSOS

Un menor i l’home que el volia salvar moren ofegats a la platja del Miracle de Tarragona

Dues persones han mort aquest dijous a la platja del Miracle de Tarragona, una de les quals era menor d’edat. Salvament Marítim i Creu Roja han rescatat quatre persones de l’aigua, però posteriorment, dues d’elles han perdut la vida. Segons han confirmat fonts policials, una de les víctimes és un jove de setze anys i de nacionalitat marroquina que es trobava amb un grup d’amics i per una imprudència hauria caigut a l’aigua. Un grup de gent que era a prop s’ha adonat que el noi no podia sortir del mar i un home, de 32 anys i nacionalitat alemanya s’ha llançat a l’aigua per ajudar-lo. Aquesta persona també ha perdut la vida. Salvament Marítim els ha pogut treure de l’aigua amb l’helicòpter Helimer 221 i els ha portat fins al dispositiu d’emergències mèdiques que s’ha muntat a la platja, però ja no s’ha pogut fer res per salvar-los.

Segons Salvament Marítim, dues persones més s’havien llançat al mar per ajudar les víctimes i també han hagut de ser rescatades amb l’helicòpter i l’embarcació de Creu Roja. En el dispositiu de rescat han participat els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil que s’ha fet càrrec de la investigació. L’avís al 112 s’ha rebut a les 14:20 hores i s’ha activat l’helicòpter Helimer 221 de Salvament i l’embarcació LS Ariel de Creu Roja Tarragona.Els Bombers de la Generalitat han fet una primera intervenció des de terra per intentar apartar de la costa totes les persones que hi havia a la zona, on hi ha un fort onatge. També han ajudat a Salvament Marítim en la localització dels accidentats.

Es dona el cas que l’estiu passat la platja del Miracle va esdevenir un punt negre pel què fa a ofegaments. En concret en va sumar quatre, un d’ells protagonitzat per un home de quaranta anys i de nacionalitat italiana que va morir quan intentava rescatar dos banyistes que tenien problemes per sortir de l’aigua. L’Ajuntament va decidir llavors ampliar el servei de socorrisme a totes les platges de la ciutat una hora, fins a les vuit del vespre i abalisar l’espigó de la platja amb boies per tal de prohibir el bany en cas de corrents i mala mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia