Successos

BESCANÓ

Un incendi deixa 600 abonats sense llum

Tots els abonats han pogut recuperar la llum aquest vespre

Un incendi provocat per un arbre que ha caigut damunt una línia elèctrica a Bescanó ha deixat fins a 600 abonats sense llum. El foc s’ha declarat cap a les tres de la tarda a tocar del quilòmetre 9,5 de la carretera local GI-540 i ha obligat els Bombers de la Generalitat a activar fins a deu dotacions (nou terrestres i una d’aèria). Sobretot, per evitar que les flames anessin a més arran del vent que bufa a la zona. Els Bombers han aconseguit controlar el foc i encerclar-lo amb línies d’aigua poc després, cap a un quart de cinc de la tarda. L’incendi, però, ha afectat l’estesa elèctrica i ha deixat sense llum la urbanització Mas Llunés de Bescanó i Brunyola. 

La totalitat dels 600 abonats han recuperat el subministrament aquest vespre, segons han informat fonts de la companyia Endesa a l'ACN. Fins al lloc, s'hi han traslladat tècnics de l'empresa, que a mitja tarda han pogut fer tornar el servei a la majoria d'afectats, tot i que fins aquest vespre encara en quedaven 237 sense electricitat. La incidència ha afectat sobretot la urbanització de Mas Llunès i Brunyola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia