Successos

successos

Agredeix un vigilant de seguretat i l’han de rescatar al caure en un barranc

Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment un jove que va agredir a pedrades el vigilant de seguretat de l’estació de Maçanet de la Selva, segons informa l’ACN. Tot plegat es va iniciar a quarts de nou del matí del passat dimecres 3 d’abril, quan el sospitós es va quedar adormit al tren i el vigilant el va despertar per advertir-lo que era a l’última parada i que havia de baixar del comboi. En aquell moment el presumpte autor dels fets s’ho va agafar malament i va amenaçar el membre de seguretat amb el cinturó primer i amb pedres després. En un vídeo penjat a la xarxa social X , es veu com el jove llança almenys tres pedres contra el vigilant que aconsegueix esquivar-les.

Una de les pedres, però, impacta contra el vidre de l’entrada de l’oficina i el trenca, a més de passar ben a prop del treballador.

Arran dels fets, es va avisar els Mossos que van arribar al cap de poca estona i això va motivar que el sospitós intentés escapar-se, mentre els amenaçava. En la fugida, el jove va caure per un barranc d’uns tres metres i va quedar ferit. Va ser aleshores quan es va avisar els Bombers que van poder-lo treure amb una corda i els serveis d’emergència el van traslladar a l’hospital Santa Caterina de Salt.

Els agents van denunciar penalment el noi per danys, lesions lleus, amenaces i desobediència als agents de l’autoritat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia