Successos

TRÀNSIT

Un conductor de ciclomotor mor a Forallac

Tres ferits en estimbar-se un cotxe en un camí forestal a Ogassa

Un jove va morir ahir a la nit i un altre va resultar ferit de gravetat de resultes d'un accident ocorregut a Forallac, en un xoc entre un ciclomotor i un turisme. L'accident va passar poc abans de les nou de la nit al punt quilomètric 1.3 de la carretera GI-644. El noi que va morir era el conductor del ciclomotor i el jove que anava al darrere de paquet va patir ferides greus. El conductor del cotxe, que viatjava sol, va resultar il·lès. Al lloc de l'accident, s'hi van traslladar els serveis sanitaris, que no van poder fer res per salvar la vida del conductor del ciclomotor. També hi van intervenir els bombers i cinc dotacions dels Mossos, que van haver de donar pas alternatiu a la carretera, ja que els vehicles accidentats ocupaven la calçada i impedien la circulació.

No va ser l'únic accident de trànsit greu ocorregut ahir. L'altre va tenir lloc cap a les sis de la tarda al Ripollès, a Ogassa, tot i que l'escenari no va ser cap carretera, sinó una pista forestal que comunica Ogassa i Bruguera. Un cotxe, ocupat per tres persones, que circulava per aquest sender forestal es va precipitar daltabaix d'un barranc. Els bombers es van haver de mobilitzar per poder rescatar els ocupants, que van resultar ferits, un d'ells de molta gravetat. El ferit més greu va ser evacuat pel grup d'actuacions especials (GRAE) dels bombers amb un helicòpter que el va dur fins a Ogassa, on l'esperava un altre helicòpter medicalitzat, del servei 061, que el va traslladar fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. Els altres dos ferits van ser traslladats amb una ambulància fins a l'hospital de Campdevànol. Els bombers van destinar quatre dotacions per fer el servei de rescat de les persones estimbades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.