Successos

successos

Alarma en un veïnat proper a una empresa d’Alcarràs per una fuita d’amoníac

Protecció Civil posa en alerta el pla Plaseqcat

Protecció Civil ha posat en alerta el Plaseqcat per una fuita d’amoníac en una empresa de les Coves, a Alcarràs. Per precaució s’ha establert un perímetre de 50 metres i s’ha demanat al veïnat que es confini si nota alguna molèstia. El negoci afectat és Fruits de Ponents. Quan passaven pocs minuts de les 7 de matí, els bombers han rebut l’avís i han activat set dotacions. La fuita està limitada a la sala de compressors de l’interior. Un cop al llocs dels fets, per assegurar la zona s’ha establert un perímetre a l’exterior. Protecció Civil recomana a la ciutadania no apropar-se a la zona i a les persones que viuen a prop que es confinin tancant portes, finestres i elements de ventilació. S’han activat els Mossos d’Esquadra i, preventivament, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Segons Protecció Civil, no hi ha afectacions personals.

Finalment, a última hora del migdia Protecció Civil ha donat per finalitzada la fase d'alerta del Plaseqcat un cop aturada la fuita d'amoníac. Aquesta s'ha localitzat en una canonada dins de la cambra de manipulació dels productes. S'ha sectoritzat aquesta zona i s'ha procedit a ventilar-la. No hi han hagut ferits i les tasques de ventilació encara continuen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.