Successos

SUCCESSOS

Detenen dos fugitius a Santa Susanna acusats d’un tiroteig als Països Baixos

Els Mossos han informat de la detenció el passat 19 d’abril de dos fugitius al municipi de Santa Susanna per haver participat en un tiroteig a la ciutat de Brunssum, als Països Baixos. Agents del Grup de Recerca Activa de Fugitius (GRAF) de la Comissaria General d’Investigació Criminal van localitzar els dos individus, de 35 i 31 anys, en un hotel de la població. Els homes tenien actives dues Ordres Europees de Detenció i Entrega (OEDE) emeses per les autoritats policials dels Països Baixos pels presumptes delictes de temptativa d’assassinat, agressió greu i possessió d’armes i municions. La investigació de la policia neerlandesa es va iniciar arran d’uns fets succeïts el passat 14 d’abril a la ciutat de Brunssum (Països Baixos), on de matinada va tenir lloc un tiroteig en què una persona va resultar ferida greument. Els investigadors van concloure que els autors dels fets eren tres homes, dos dels quals haurien fugit del país i que s’havien refugiat a la costa del Maresme.

Durant el matí del divendres 19 d’abril, el Grup Especial d’Intervenció (GEI) es va fer càrrec de la detenció ja que es tractava de persones perilloses i violentes i el dispositiu policial s’havia de fer garantint el màxim de les mesures de seguretat. Les detencions es van realitzar de forma ràpida, segura, sense incidents ni afectació al funcionament de l’hotel.Els dos homes van ser posats a disposició del Jutjat Central d’Instrucció núm. 4 de l’Audiència Nacional (Madrid) que va decretar presó provisional a l’espera de la seva extradició als Països Baixos. La policia neerlandesa manté oberta la investigació per esclarir els fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia