Punt divers

Tresserras diu que el diàleg respecte a l'art no és possible fins que Aragó no accepti la legitimitat de la col·lecció

PONENT

El conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras ha dit, a la Vall de Boí, que fins que Aragó no reconegui la legitimitat de la col·lecció pel que fa a l'art de la Franja no hi ha diàleg possible. Tresserras ha dit que primer s'ha d'acceptar la legitimitat de la col·lecció, respectar la normativa catalana pel que fa al patrimoni i respectar la resolució que es va adoptar des del Parlament de Catalunya. Respecte a aquesta qüestió el conseller ha dit 'tenim raó i tenim la documentació que ho acredita' i el problema rau segons Tresserras que només s'han escoltat els arguments d'una part i mai han tingut en compte els presentats des de Catalunya. El conseller ha dit que Aragó no té la força legal.

Tresserres ha dit que la relació amb el president d'Aragó, Marcelino Iglesias, qui ha anunciat accions penals en relació a l'art, és correcta i molt cordial però que des de Catalunya no es mouran de la postura adoptada. El conseller ha recordat que l'únic que hi ha és decisions adoptades en el marc de l'església.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.