Punt divers

La Vall de Boí farà actuacions durant el 2009 per augmentar els 150.000 visitants que va tenir el romànic l'any passat

ALT PIRINEU I ARAN

El conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, ha dit que el Consorci Patrimoni Mundial de la Vall de Boí aquest 2009 disposarà d'un pressupost d'uns 850.000 euros. El conseller ha explicat que una part important d'aquests diners es destinaran a actuacions per potenciar el reclam de visitants al romànic. Tresserras ha explicat que durant el 2008 van visitar el romànic de la Vall de Boí unes 150.000 persones, xifra molt positiva però que encara es pot ampliar. Aquesta partida pressupostària es destinarà també a fer actuacions a les esglésies i el conseller ha destacat la recuperació de les pintures murals de Sant Climent de Taüll.

El conseller Tresserras ha presidit la reunió ordinària del Consorci i ha destacat l'aportació que rebrà el romànic de la Vall de Boí gràcies al programa 'Romànic Obert' de La Caixa. Tresserras ha visitat també el conjunt monumental de Mur on el Departament de Cultura hi ha instal·lat una exposició permanent sobre els castells i la seva importància a la zona. Aquesta mostra s'emmarca dins del projecte del Pirineu comtal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.