Punt divers

Governació activa dos nous centres emissors de TDT a l'Alt Pirineu i Aran i un tercer a Barcelona

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació ha activat dos nous centres emissors de Televisió Digital Terrestre a l'Alt Pirineu i Aran i un tercer a Barcelona. Els nous centres emissors s'han activat a Castellbò i Lladorre, i donen cobertura dels serveis disponibles de televisió digital terrestre (TDT), o l'amplien, a un municipi de l'Alt Urgell (Montferrer i Castellbò) i un del Pallars Sobirà (Lladorre). A Barcelona, el nou centre emissor s'ha activat a l'Àgora Parc de Tordera i dona cobertura o ampliarà els serveis de TDT en aquest municipi de Tordera (Maresme).

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, ha dit que 'desplegar equipaments específics amb capacitat per oferir un servei de TDT de qualitat a punts del territori que presenten deficiències d'aquest servei és bàsic per desenvolupar amb èxit el pla Catalunya Connecta'.El projecte TDT, inclòs en el pla Catalunya Connecta, té l'objectiu de fer arribar els serveis de Televisió Digital Terrestre a totes les poblacions de més de 50 habitants al 2010, tot i que també inclou en la seva planificació els nuclis a partir de 10 habitants. El Departament de Governació i Administracions Públiques, mitjançant la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, té activat un cercador web (www.gencat.cat/societatdelainformacio/tdt ) que permet, a través de simulacions per ordinador, consultar la cobertura actual de TDT dels municipis i visualitzar-la mitjançant l'Hipermapa de Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.