Punt divers

Alcarràs demana ajudes al Fons Estatal d'Inversió Local per una nova piscina i per cobrir la zona poliesportiva

PONENT

L'Ajuntament d'Alcarràs (Segrià) ha presentat dos projectes per acollir-se als Fons Estatal d'Inversió Local posat en marxa per l'executiu estatal. En concret, el consistori ha sol·licitat al fons ajudes per construir una piscina descoberta, a l'espai del Saladar -zona d'expansió de la localitat-, i també el finançament de l'estructura de coberta de la pista poliesportiva municipal. L'equip de govern d'Alcarràs creu que amb aquestes dues obres 'es podria complementar i ampliar la xarxa d'infraestructures de les que disposa la vila i oferir espais per a tots tipus d'activitats a la població'.

El primer dels projectes és la piscina descoberta que se situaria prop del nou centre escolar inaugurat aquest més de gener. Les obres previstes inclouen la construcció d'una piscina familiar, vestidors i un espai pel bar a més de la creació d'una zona enjardinada.

Altrament, l'Ajuntament d'Alcarràs també ha sol·licitat ajudes per construir una estructura de coberta a la pista poliesportiva municipal que es troba al costat de les noves pistes de tennis del municipi. Amb la construcció de la coberta, el consistori pretén ampliar aquesta zona perquè tingui una extensió de 1.250 metres quadrats i cobrir-la perquè sigui una zona esportiva durant tot l'any a més d'un espai polivalent que pugui acollir la celebració de fires, festes i actes culturals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.