Successos

Detenen funcionaris de presons i policies locals per una trama de prostitució i tràfic de drogues

Els funcionaris treballen a la presó de Quatre Camins i a la de Sant Joan de Vilatorrada i els agents policials a Badalona i Gavà

Els dos funcionaris són delegats sindicals i se'ls acusa de fer d'enllaç entre membres d'una màfia

Els mossos d'esquadra han detingut dos funcionaris de presons i diversos policies locals de Badalona i Gavà per la seva presumpta relació amb una banda dedicada a la prostitució i el tràfic de drogues.

Segons fonts pròximes al cas, en relació amb aquesta trama s'ha detingut una desena de persones presumptament relacionades amb una màfia albano-kosovar dedicada a diferents activitats delictives, com l'extorsió de prostitutes o el narcotràfic.

Entre els detinguts hi ha un funcionari de presons del centre penitenciari Lledoners de Sant Joan de Vilatorrada i un altre de la presó de Quatre Camins de la Roca del Vallès, tots dos delegats del sindicat CSIF.

Pel que sembla, els funcionaris de presons haurien exercit d'enllaç entre els membres de la banda empresonats i els que hi ha al carrer, que també contarien amb el suport dels dos agents de la policia local de Badalona detinguts i altres policies municipals de Gavà.

Els integrants de la banda delictiva, que es feien passar per detectius privats i de vegades per policies, es dedicaven a fer seguiments d'altres màfies rivals i a acorralar prostitutes amb el propòsit d'extorquir-les, a més d'estar vinculats al tràfic de drogues.

Al marge de la investigació judicial, els funcionaris de presons detinguts, que passaran a disposició judicial en les pròximes hores, haurien de fer front al corresponent expedient d'informació reservada obert per Institucions Penitenciàries.

La investigació, que ha implicat la intervenció de converses telefòniques entre els imputats, la dirigeix el jutjat d'instrucció número 2 de Badalona, que manté el secret de sumari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.