Detenen un camioner que va causar un xoc mortal a Vilobí i va donar positiu al test de les drogues

Un conductor mor en xocar contra un plataner a Empuriabrava

L'accident de Vilobí va passar a tres quarts d'una del migdia al quilòmetre 10 de la GI-533, a l'altura del trencant de Brunyola, quan van xocar lateralment un camió i un cotxe. De resultes del xoc, provocat per una maniobra mal feta del camioner, una de les ocupants del cotxe, Hermínia Pibernat, de 84 anys, va morir a l'acte i les altres dues persones que hi viatjaven van resultar ferides greument i traslladades a l'hospital de Girona. Els Mossos van fer la prova de les drogues al camioner i va donar positiu. El van detenir i el van traslladar als calabossos de la comissaria de Santa Coloma de Farners en espera de passar a disposició judicial.

D'altra banda, ahir a les sis del matí, un conductor veí Roses de 31 anys, Víctor Vidal Cervera, va morir en agafar pel dret una rotonda a l'avinguda Marinada, de la urbanització d'Empuriabrava. El conductor la va travessar pel mig i van anar a xocar contra un plataner.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.