Successos

Vallmoll

Un foc crema una fàbrica de mobles a punt de fer un ERO

L'incendi, d'origen encara desconegut, va afectar 900 m² d'una nau de l'empresa Inmuro, que està en fallida econòmica i que planteja fer fora tots els treballadors

Un incendi va cremar ahir una superfície coberta d'uns 900 metres quadrats de la fàbrica de mobles Inmuro, situada a la carretera de Vallmoll a la Masó. En la deflagració només es van cremar material destinat a la fabricació de mobles i complements per a la llar, principalment fustes i fulloles, però la façana de la nau industrial, visible des de la carretera, no va quedar gens afectada. Els bombers van rebre l'avís dimarts a tres quarts de dotze de la nit, i fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar setze dotacions, de Valls, Alcover, Vila-rodona, Tarragona, Reus, Falset i Montblanc. Al cap de dues hores, els bombers van donar l'incendi per controlat, tot i que alguns efectius s'hi van quedar per remullar el terreny i per evitar que el foc revifés. Això, casualment, és el que va passar ahir cap a la una del migdia, quan algunes brases van tornar a encendre's i el foc va reaparèixer, malgrat que no va provocar danys. Finalment, l'incendi es va donar per extingit a un quart de tres.

LA XIFRA

16
dotacions
de bombers de tota la demarcació van participar en l'extinció de l'incendi, declarat dimarts a la nit.

Els treballadors reclamen

Tot just fa una setmana, l'empresa Inmuro (Industrias Muebles Rocamora) va presentar un concurs de creditors i ha proposat un ERO per posar a l'atur els 45 treballadors sense pagar-los les tres nòmines i la paga i mitja que els deu. Per això, el cap de setmana passat es van concentrar davant l'empresa Deico, a Cambrils, també de la família Rocamora Batalla, propietària d'Inmuro. Ahir, els treballadors i els sindicats UGT i CCOO van reiterar que les seves manifestacions continuaran sent pacífiques i, a més, van explicar que Inmuro també deu diners a altra gent. Quant a l'incendi, Alfonso Blanco (CCOO) es va mostrar sorprès pels fets, va deixar clar que els empleats no hi tenen res a veure i va deixar entreveure que podria ser una estratègia de l'empresa per cobrar l'assegurança.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.