Successos

trànsit

Mor en un xoc contra un arbre, a Peralada

La víctima, el conductor del cotxe, era un noi de 31 anys que vivia a Cabanes

Un noi de 31 anys, veí de Cabanes, Enric Rodrigo Dalmau, va morir ahir a la matinada quan el cotxe que conduïa es va encastar contra un arbre a la carretera GIP-6021, que va de Mollet de Peralada a Peralada. El cotxe que conduïa Rodrigo, amb matrícula francesa, del departament de Perpinyà, va sortir de la via al quilòmetre 3 quan circulava en direcció a Peralada i va impactar contra el tronc d'un arbre. De resultes de l'impacte, el conductor es va fer ferides molt greus i una ambulància del SEM el va traslladar fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va morir poca estona després. Enric Rodrigo es converteix en la víctima número 41 dels accident de trànsit des que va començar l'any a les comarques gironines.

Dilluns, un altre empordanès, un home de 39 anys i veí de Roses, va morir quan el seu cotxe va xocar frontalment contra un camió a l'N-II, a Vilademuls. L'accident va passar cap a les set del matí, quan el turisme, que circulava en sentit nord, va envair el carril contrari i es va encastar contra el morro del camió, que circulava en sentit sud. El camioner, que va intentar esquivar el cotxe, es va fer ferides lleus i va ser traslladat al Trueta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.