El director general adjunt de Banc Sabadell, Josep Tarrés, mor en un accident marítim a Còrsega

El director general adjunt de Banc Sabadell, Josep Tarrés Busquets, de 61 anys, va morir dilluns en un accident quan navegava en un iot per aigües corses. L'accident es va produir dilluns cap a les 4 de la tarda quan l'embarcació amb bandera britànica Nine Moon, de vint-i-set metres d'eslora, en la qual navegava Tarrés, la seva esposa, Gemma Costa, i set persones més, va col·lidir de manera violenta contra uns esculls de l'illa Cavallu, al sud de l'illa de Còrsega.

En l'accident va perdre la vida Tarrés i la seva esposa va resultar ferida molt greument. Els equips de rescat que es van traslladar al lloc del sinistre –dos helicòpters i una embarcació de la duana francesa– van traslladar Costa a un hospital de la localitat de Bonifacio i la resta de passatgers també van ser traslladats a aquesta localitat. Segons les informacions facilitades ahir per les autoritats franceses, els altres tripulants de l'embarcació haurien sortit il·lesos de l'accident.

Nascut a Arbúcies

Josep Tarrés Busquets va néixer a Arbúcies l'any 1947 i en l'actualitat exercia de director general adjunt de Banc Sabadell i també era el president de la societat Solvia Gestió Immobiliària, SA. Josep Tarrés també va ser en els darrers cinc anys director de Riesgos y Recuperaciones. També des del 1990 fins al 1992, Josep Tarrés va ser director de l'entitat bancària a la zona de Sabadell. Era una persona molt coneguda a la ciutat, especialment en el món empresarial i social.

Més enllà de la seva trajectòria professional, també havia estat durant molts anys president del Club Esportiu Escola Pia de futbol sala de Sabadell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.