Successos

trànsit

Un mort i una ferida greu en un accident de quad al Bages

Un noi de 20 anys va morir i una noia de 21 va quedar ferida de gravetat ahir a la tarda en un accident de quad a Monistrol de Calders (Bages). El sinistre es va produir poc abans de les cinc de la tarda al carrer de l'Om. El senyal d'alerta el va donar la treballadora d'un restaurant proper, que va veure com el quad, amb dues persones a bord, es precipitava per un barranc. Com a conseqüència de la caiguda, el noi va morir i la noia va quedar ferida de gravetat i va ser evacuada amb l'helicòpter SEM fins a l'hospital de Sabadell. En l'accident hi han intervingut dues dotacions dels Bombers, els Mossos d'Esquadra i efectius del SEM.

Un home de 44 anys, de nacionalitat suïssa, va morir el 28 d'abril en patir un accident al terme municipal de Vilajuïga mentre circulava en quad. La víctima participava en una sortida de grup organitzada per la zona de la serra de l'Albera. Per causes que s'estan investigant, es va accidentar mentre passava per una pista forestal a uns quatre quilòmetres del monestir de Sant Pere de Rodes. Les primeres hipòtesis apunten, però, que va perdre el control, va bolcar i el vehicle li va caure al damunt. El 13 de maig un home de 69 anys va quedar ferit en estat crític en bolcar amb un quad a Canet de Mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.