Successos

successos

Treuen de la cova el cos del submarinista mort

Els especialistes d'espeleobusseig de la Guàrdia Civil van aconseguir rescatar el cadàver tres dies després que quedés atrapat en un “forat sinistre”

El cadàver de Michael Astor, el submarinista que dimecres va quedar atrapat en una cova submarina inexplorada on no havia d'haver-se aventurat a entrar, va poder ser rescatat ahir al matí pels especialistes d'espeleobusseig de la Guàrdia Civil que van venir de diferents ciutats de l'estat per fer-se càrrec de la missió, extremadament complexa i arriscada. El cos va ser localitzat dijous al migdia a uns 45 metres de la cova, inexplorada i definida com un “forat sinistre” per Fernando Aguirre, especialista del Geas i cap de l'operatiu de recerca. Astor es va endinsar en aquest forat, que el llot i la sinuositat convertien en molt perillós, dimecres, quan va sortir a fer busseig amb el seu fill i dues persones més. Els acompanyants van ser els que van donar el senyal d'alerta en veure que no sortia. El cos va ser traslladat fins a l'Estartit i després a l'Institut de Medicina Legal, on els forenses li practicaran l'autòpsia i els especialistes de la Guàrdia Civil faran les diligències i la inspecció tècnica dels aparells de busseig de la víctima. La Guàrdia Civil atribueix la mort a una imprudència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.