Successos

successos

Rastregen el recorregut fins a l'hospital que va fer la família tirotejada a Lloret

La policia va examinar ahir amb detectors de metalls els marges de la C-63, des de la urbanització Los Pinares en direcció al centre

El nen ferit surt de la UCI

Una desena d'agents dels Mossos d'Esquadra van inspeccionar ahir els marges de la C-63, les cunetes, zones de canyes i horts que estan a peu de la carretera a la recerca de pistes sobre el tiroteig de què van ser víctimes dilluns tres membres d'una família de Lloret de Mar. Gabriele Biondo; la seva dona, Pili, i el fill de 3 anys que tenen en comú, Francesco, anaven en cotxe quan van ser disparats per dos encaputxats que circulaven en una moto de gran cilindrada. Amb l'ajuda de detectors de metalls, els policies van resseguir el trajecte que la família va efectuar des del punt on els agressors van obrir foc contra ells fins a la seva arribada a l'hospital de Blanes. Les víctimes, residents al número 27 del carrer Cardona de la urbanització Los Pinares, van ser abordades al carrer Arbúcies, situat a poca distància d'on viuen. Com que la mare no va resultar ferida, va poder conduir fins al centre sanitari. Se sospita, en canvi, que els atacants van fugir en direcció contrària, ja que van abandonar la moto a la urbanització Aiguaviva Park de Vidreres i van marxar en un turisme de gamma alta robat el 2010.

Teòricament, en el tram examinat ahir no hi havia casquets de bala perquè el tiroteig es va produir a la urbanització. Els investigadors, però, han seguit els passos de la família per si s'haguessin desprès d'algun indici i alhora intenten trobar pistes dels desconeguts, en cas que haguessin perseguit un tros les víctimes en direcció a Lloret. No es descarta que el mòbil de l'atac estigui relacionat amb el tràfic de drogues i que, fins i tot, els agressors volguessin arrabassar alguna pertinença a la família.

A causa de la ràfega de trets, Gabriele, de nacionalitat italiana, va rebre l'impacte de tres projectils al dors i al seu fill li va tocar una bala al cap, que li ha fet perdre un ull. Ahir al migdia, el nen va sortir de la UCI de l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona i va ser traslladat a planta. El pare, en canvi, continua a la UCI, però no es tem per la seva vida.

LA XIFRA

3
impactes
de projectils va rebre a l'esquena Gabriele. El seu fill també va resultar ferit, ja que li va tocar una bala al cap.

LA DATA

03.09.12
Dos encaputxats van disparar a una família. Es creu que un dels agressors és un noi català, de nom Xavier.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.