Successos

Un mort i dos desapareguts en una pastera bolcada a 20 milles de Torrevella

Huit homes d'origen magrebí varen ser rescatats ahir amb vida i atesos per símptomes d'hipotèrmia

Una persona ha mort i dos més continuen desaparegudes en bolcar la petita embarcació en què tractaven d'arribar de manera il·legal a la costa de Torrevella. Huit homes d'origen magrebí van ser rescatats aquest dimecres amb vida i atesos per símptomes d'hipotèrmia.

Segons ha informat Salvament Marítim, aquest dijous continua la recerca de les dues persones desaparegudes. Es tracta de la tercera embarcació que tracta d'arribar a les costes de la demarcació d'Alacant durant el mes de setembre, després que dues pasteres van ser localitzades davant la costa de l'Alfas del Pi i Santa Pola fa unes poques setmanes.

Salvament Marítim i un buc de l'armada francesa que navegava per la zona van rescatar dimecres els huit tripulants que viatjaven a bord de la pastera. L'operació es va iniciar a les 11.25 hores quan l'embarcació particular Shallow va comunicar per ràdio que havia recollit un immigrant d'origen magrebí a 20 milles de la costa de Torrevella. El rescatat va indicar que viatjava amb 11 persones més i que l'embarcació havia bolcat a causa d'un colp de mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.