Successos

seguretat

Sobre la pista del cotxe dels lladres homicides

Els homes que van atropellar mortalment la dona van fugir en un Citroën després de cremar la camioneta descoberta robada que van utilitzar per al crim

Els Mossos d'Esquadra segueixen la pista dels quatre autors de l'estrebada i atropellament mortal en un pàrquing de Figueres a partir de les dades del cotxe, un Citroën Berlingo, amb què van fugir després de cremar a prop d'una granja, anant cap al Far, la camioneta descoberta robada amb què circulaven en el moment del crim. Aquesta és una de les principals pistes que tenen els investigadors, que disposen també dels testimonis del marit de la víctima i d'una parella que els acompanyava, que van poder aportar una descripció dels assaltants. La policia revisa també les càmeres de seguretat dels establiments de la zona on es va perpetrar l'assalt.

Els lladres van atacar la víctima, una dona francesa de 68 anys, cap a les tres de la tarda de dissabte, al pàrquing del centre comercial AKI de Figueres. L'estrebada a la dona es va produir quan el grup (que anaven en dos cotxes, un Peugeot i un Mercedes) estava fora dels vehicles perquè havien hagut de canviar una roda a un dels cotxes, que s'havien trobat rebentada. Des de la camioneta descoberta, van arrabassar la bossa de mà a la dona, que es va desequilibrar i va caure a terra, i, en emprendre la fugida, el vehicle dels assaltants li va passar almenys un roda pel damunt i li va causar la mort.

És previst que, avui, els especialistes forenses facin l'autòpsia per determinar les causes exactes de la mort.

LA XIFRA

4
homes
busquen els Mossos d'Esquadra com a sospitosos de l'atropellament mortal i el robatori.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.