Successos

Localitzen un miler de plantes de marihuana en tres pisos de Quart

Quatre veïns del nucli de Palol d'Onyar, imputats per delicte contra la salut pública

Els Mossos d'Esquadra han localitzat un miler de plantes de marihuana en tres habitatges del nucli de Palol d'Onyar, al municipi de Quart (Gironès). Els agents van localitzar els cultius en garatges i habitacions, i han imputat quatre veïns, tres homes i una dona d'entre 24 i 37 anys de nacionalitat espanyola, d'un delicte contra la salut pública.

La policia ha fet dos escorcolls a Palol d'Onyar que han permès fer el decomís de les plantes. Primer el 23 de desembre van trobar-ne 205 en un domicili del carrer Dolmen de Palol d'Onyar. Feien 40 cm i eren al pàrquing.

Dimecres passat, els Mossos van localitzar dos habitatges més amb marihuana, tots dos al carrer Gavina. En aquest cas, van trobar-hi 375 i 541 plantes, respectivament. En els tres casos, els agents van comprovar que els amos de les plantes extreien llum de la xarxa de manera fraudulenta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia