Successos

Els Bombers rescaten dues excursionistes

Els dos accidents van tenir lloc a Sant Aniol de Finestres i Queralbs

Dues dones de 51 i 58 anys van haver de ser rescatades ahir després d'haver resultat ferides mentre feien excursionisme a la muntanya. El primer cas del dia va tenir lloc a Sant Aniol de Finestres, a la Garrotxa, on una veïna de 51 anys de Santa Coloma de Farners va caure en un corriol prop de l'església de Santa Elena. La dona va patir una fractura a la tíbia esquerra i va ser evacuada en helicòpter medicalitzat a l'hospital Josep Trueta de Girona.

La segona víctima també va ser una dona, veïna de Calella de Palafrugell, de 58 anys que es va fer una luxació de l'espatlla mentre era en una zona de difícil accés al pic de Bastiments, a Queralbs.

Actuació dels GRAE

En el primer cas, la víctima havia caigut per una zona de difícil accés i, per aquest motiu, va caler la intervenció dels membres del GRAE, que amb un helicòpter van aconseguir rescatar-la. La víctima, de 51 anys, va ser traslladada en helicòpter fins a un punt segur on se la va canviar d'helicòpter per evacuar-la a l'hospital Josep Trueta de Girona.

En els dos casos, les víctimes estaven fent excursionisme i senderisme quan van tenir els accidents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia