Successos

Detenen un camioner que va simular un assalt violent

Va assegurar als Mossos que uns lladres el van abordar amb una pistola, el van ruixar amb esprai i li van robar la càrrega, a Riudellots

La policia va descobrir que l'home s'havia venut el gènere

Un transportista va ser detingut el 24 de juny per haver simulat que havia sigut víctima d'un robatori violent, a Riudellots de la Selva. La investigació del cas la van dur a terme els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners. Els agents van rebre l'avís del suposat assalt pels volts de les sis del matí del dia anterior. Va donar la veu d'alerta el mateix camioner, que va informar que uns lladres l'havien abordat i s'havien endut la mercaderia que duia al camió. Quan l'home va realitzar la trucada a la policia estava a l'àrea de descans de l'autopista AP-7 que hi ha situada a l'altura del punt quilomètric 76, al terme de Riudellots. Els efectius es van desplaçar fins allí i van contactar amb el xòfer. Els va explicar que uns desconeguts el van amenaçar amb una pistola i el van ruixar als ulls amb un esprai quan es trobava a l'àrea de servei del Gironès sud. Va afegir que, a continuació, el van introduir al maleter d'un vehicle i van traslladar tant l'automòbil com el seu camió fins a l'àrea de descans de Riudellots de l'AP-7, en direcció Barcelona. Els individus haurien aprofitat per saquejar-li tota la càrrega del tràiler, escapar-se, i deixar-lo allà abandonat.

Els Mossos van obrir una investigació sobre el succés. Després d'estudiar els primers indicis, van descobrir aviat que havia fingit tot aquest episodi. Davant les evidències, l'home va reconèixer que s'havia venut el gènere que transportava, que consistia en roba i sabates de marca. I, després d'obtenir guanys amb la seva comercialització, es va inventar que li havien sostret els articles. Els policies el van arrestar just l'endemà que presentés la denúncia pel saqueig com a presumpte responsable d'un delicte de furt. L'acusat té 28 anys, és de nacionalitat romanesa i no li consta un domicili conegut. Va passar el 25 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, on es va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.

LA DATA

24.06.15
El xòfer del tràiler va ser arrestat per un delicte de furt. L'endemà va quedar en llibertat amb càrrecs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia