Successos

Assalten a mà armada una sucursal del Santander a Tortosa

Dos homes amb la cara tapada i una arma de foc curta van atracar ahir al migdia la sucursal del Banc de Santander a la cèntrica plaça d'Alfons XII de Tortosa. Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de tres, just quan l'oficina havia tancat al públic i els treballadors estaven efectuant el balanç de la jornada. Els atracadors van accedir a l'interior i van tancar els empleats de la sucursal als lavabos per poder cometre el robatori.

Fonts coneixedores del cas xifren en 60.000 euros la quantitat sostreta durant l'atracament. Posteriorment, els dos homes van sortir de l'oficina i van abandonar a peu la zona. Es desconeix si algun còmplice els esperava a les proximitats amb algun vehicle per facilitar-los la fugida.

Poc després que els autors del robatori se n'anessin de la sucursal bancària amb el botí van arribar a la plaça d'Alfons XII diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra. Membres de la policia científica del cos van inspeccionar a la tarda les dependències i van interrogar els testimonis. A més, els Mossos d'Esquadra van organitzar un dispositiu de control i recerca als principals accessos i sortides de la ciutat per enxampar-los.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia