Successos

Mor un nen de sis anys atropellat per un bus

Un nen de sis anys va morir ahir a la capital catalana en ser atropellat per un autobús de la línia 11 de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), segons va informar l'Ajuntament d'aquesta ciutat en un comunicat.

La Guàrdia Urbana va rebre a les quatre de la tarda l'avís que hi havia hagut un accident de trànsit al carrer d'Almagro, a l'altura del número 43, al districte de Nou Barris. El nen va ser traslladat a l'hospital Vall d'Hebron, on va morir.

Fins al lloc de l'accident, s'hi van desplaçar diversos efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). A més, les autoritats van activar el protocol de suport psicològic del Centre Urgències i Emergències socials de l'Ajuntament de Barcelona. La unitat d'accidents del cos de la policia barcelonina investiga ara els motius de l'atropellament per tal de fer l'atestat pertinent.

Fa gairebé un any, el 31 d'agost de l'any passat, va morir una dona en ser atropellada per una autobús de la línia V17 de TMB al districte de Gràcia. A Nou Barris es el tercer accident mortal en què hi ha un autobús públic implicat. El 28 de juny del 2011 va morir una dona de 83 anys quan va ser envestida per un vehicle de la línia 47, mentre que el 16 de juliol del 2009 va morir un home atropellat per un bus de la línia 50.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia